Ο ενοικιαστής και οι τυχόν επιπλέον οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων. Μέγιστη ηλικία των οδηγών: έως 80 ετών

Οι οδηγοί πρέπει να είναι κάτοχοι έγκυρης άδειας οδήγησης ΕΕ, ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου, Αυστραλίας, Καναδά, Ισραήλ, Ρωσίας, Ουκρανίας ή Διεθνούς Οδήγησης που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν.

Για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας, απαιτείται προκαταβολή 50 %. Δεχόμαστε κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover ή Masterpass, Paypal ή τραπεζική μεταφορά

Αν επιλέξετε να πληρώσετε στην πιστωτική σας κάρτα, απλά πατήστε το κουμπί πληρωμής. Πρέπει να έχετε έγκυρη πιστωτική / χρεωστική κάρτα και ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να είναι ένας από τους πελάτες της εντολής ενοικίασης αυτοκινήτου. Οι συναλλαγές με κάρτες επεξεργάζονται και εξουσιοδοτούνται μέσω του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης SSL Secure System

Συμπληρώστε τις επιθυμητές ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσία
Κάντε κλικ στην επιλογή: Κάντε κράτηση
Επιλέξτε το επιθυμητό μοντέλο αυτοκινήτου
Ελέγξτε εάν επιθυμείτε κάποια από τα έξτρα (παιδικά καθίσματα-GPS) και σημειώστε τα κουτάκια
Καταχωρίστε τα προσωπικά σας στοιχεία και επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής. Τελείωσες!

Χρειαζόμαστε τις πληροφορίες πτήσης, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ακόμα και αν η πτήση καθυστερήσει, το προσωπικό μας θα είναι εκεί, σας περιμένει. Αυτό είναι επίσης για να αποφευχθούν οποιαδήποτε λάθη ή παρεξηγήσεις, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποτυχία της παράδοσης του αυτοκινήτου. Οι πληροφορίες ταξιδιού-πτήσης μπορούν να παρασχεθούν αργότερα.

Το αυτοκίνητο πρέπει να επιστρέφεται με το ίδιο επίπεδο καυσίμου όπως και όταν παραδόθηκε.
Για τις παραδόσεις εκτός ωρών εργασίας, βεβαιώνουμε ότι το αυτοκίνητό σας διαθέτει αρκετά καύσιμα για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας.

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας χωρίς κόστος έως και 2 εβδομάδες πριν από τη συλλογή του ενοικίου αυτοκινήτου σας. Η προκαταβολή θα επιστραφεί πλήρως.

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν:
√ Δωρεάν παράδοση και συλλογή από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ
√ Δωρεάν Χλμ
√ Όλα τα τοπικά τέλη και τα τέλη αεροδρομίου
√ Δωρεάν επιπλέον οδηγό
√ 24/7 Road Assistance
√Δωρέαν χάρτη
√ Free Airport Parking
√ 1 δωρεάν παιδικό καθισματάκι
√ Χωρίς έξτρα χρεώσεις

Μην ανησυχείτε για καθυστερήσεις, καθώς παρακολουθούμε την πτήση σας και θα είμαστε εκεί για εσάς την κατάλληλη στιγμή.

Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας περιμένει έξω από το σαλόνι άφιξης για να σας συναντήσει και να σας βοηθήσει όταν φτάσετε (θα σας παράσχουμε όλες αυτές τις λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και επίσης να σας βοηθήσουμε με τη γλώσσα. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να γίνουν όλα τα έγγραφα και να σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ξέγνοιαστες διακοπές. Η στάθμευση στα αεροδρόμια είναι δωρεάν για τους επισκέπτες μας.

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Έχετε κάποια ερώτηση;